Izaberite željeni proizvod. Zatim kliknite na dugme „DODAJ U KORPU“ kada se otvori „KORPA“ kliknite na dugme „PLAĆANJE“ i tu ostavite sve potrebne podatke, potom kliknite na „NARUČITE“ Ili nam jednostavno pošaljite poruku Sms, Viber, Messenger, WhatsApp na broj telefona 065 4556 151 ili preko Instagrama @vesninaprodavnica ili preko facebook profila Vesnina Prodavnica – sa svim potrebnim podacima. Naziv artikla, Ime i Prezime, Opština, Mesto, Ulica i Broj, Broj telefona. Paket se istog dana ili sutradan predaje kurirskoj službi (osim ako se sa kupcem ne dogovori drugačije) i od dana predaje je potrebno 1-3 radna dana da paket stigne na navedenu adresu.

Plaćanje se vrši isključivo pouzećem, odnosno po prijemu robe

Možete jednostavno da pošaljite poruku Sms, Viber, Messenger, WhatsApp, Instagram – na broj telefona sa svim potrebnim podacima. Naziv artikla, Ime i Prezime, Opština, Mesto, Ulica i Broj, na broj telefona 065 455 151 Paket se istog dana ili sutradan predaje kurirskoj službi (osim ako se sa kupcem ne dogovori drugačije) i od dana prodaje je potrebno 1-3 radna dana da paket stigne na navedenu adresu.
Ukoilko ste u Beogradu isporuka može da se vriši našim vozačem i od dana prodaje je potrebno 1-2 dana da paket stigne na navedenu adresu.

Možete nas pozvati ili jednostavno pošaljite poruku u DM na isntagram profil @vesninaprodavnica sa svim potrebnim podacima. Naziv artikla, Ime i Prezime, Opština, Mesto, Ulica i Broj, Broj telefona. Paket se istog dana ili sutradan predaje kurirskoj službi (osim ako se sa kupcem ne dogovori drugačije) i od dana predaje je potrebno 2-3 radna dana da paket stigne na navedenu adresu.
Ukoilko ste u Beogradu isporuka može da se vriši našim vozačem i od dana prodaje je potrebno 1-2 dana da paket stigne na navedenu adresu.

Proverite mejl, na mejlu će vam stići potvrda o narudžbini. Ukoliko niste dobili mejl proverite spam sanduče ili nas kontaktirajte na +38165 4556 151

Naravno da možete, samo navedite opciju „lično preuzimanje“ priliko stvaranja porudžbine, a naš tim će Vas kontaktirati radi daljeg dogovora. Ili Pozovite na broj telefona 065 4556 151

Jednostavno unesite podatke osobe koju želite da iznenadite, u napomeni navedite da je iznanađenje.
Ukoliko ste uneli pogrešne podatke pošaljite nam ispravne na mejl pitajvesnu@vesninaprodavnica.com ili nas jednostavno kontaktirajte na +38165 4556 151.
 

Ukoliko niste sigurni zbog čega je Vaša podužbina otkazana pišite nam na mejl pitajvesnu@vesninaprodavnica.com ili nas kontaktirajte na +38165 4556 151.
 

 Naravno da možete. Bitno je samo da nam kako se ne bismo dodatno izlagali trošku na borje telefona 065 455 151 ili na e-mail pitajvesnu@vesninaprodavnica.com
Kontaktiraj nas na broj telefona 065 455 151 ili na e-mail pitajvesnu@vesninaprodavnica.com u što kraćem vremenskom roku!
Isporuka Post Express-om se plaća 500’700 RSD u yavisnosti do otkupa i težine paketa.
Isporuka našim ličnim vozačem na teritoriji Beograda je 400 RSD.
Moguće je lično preuzimanje u Rakovici koje se ne naplaćuje.
Cela Srbija Post Express-om 1-3 radna dana.
Na teritoriji Beograda našim vozačem 1-2 radna dana.
Nedeljom se ne isporučuje roba.
Na teritoriji Srbije dostavu vršimo Post Express-om
Na teritoriji Beograda je moguća dostava našim ličnim vozačem
Ukoliko niste kod kuće prilikom dostave Post Express službe, oni će paket ostaviti u pošti gde ga možete preuzeti narednih 5 radnih dana. ukoliko Vam je potrebna neka dodatna informacija u vezi paketa(kao što je broj paketa, na kojoj adresi je pošta u kojoj je paket ostavljen i slično.. ) molimo Vas poyovite nas na broj telefona 065 4556 151
Nažalost ne postoji mogućnost isporuke Van Srbije.
 

Naravno, robu možete zamenili ili tražiti povrat sredstava. Obavezno je obaveštenje putem mejla pitaj ili putem telefona +38165 4556 151.
 

Jednostavno nas obavestite putem telefona na +38165 4556 151 ili pošaljite mejl na pitajvesnu@vesninaprodavnica.com
 

Nema problema, zamenićemo za novi ili ćemo Vam vratiti novac. +38165 4556 151 pitajvesnu@vesninaprodavnica.com
 

Nema problema, zamenićemo za novi ili ćemo Vam vratiti novac. +38165 4556 151 pitajvesnu@vesninaprodavnica.com