Isporuka paketa se vrši na teritoriji Republike Srbije Post Express-on ili ukoliko živite u Beogradu moguće je lično preuzimanje ili dostava našim ličnim vozačem.

Kupac određeni artikal može poručiti ili putem telefona SMS, Viber, WhatsApp, Instagram (ime i prezime, broj telefona, adresa, opština i mesto isporuke) ili popunjavanjem online porudžbenice na sajtu.

Nakon što putem sajta poruči željeni proizvod u navedenoj količini, kupac na e-mail adresu koju je naveo prilikom porudžbine dobija potvrdu o poručivanju (ukoilko vam nije stigao e-mail proverite spam folder ili nas kontaktirajte).

Paket se istog dana ili sutradan predaje pošti Srbije (osim ako se sa kupcem ne dogovori drugačije) i od dana predaje je potrebno 2-3 radna dana da paket stigne na navedenu adresu.

Post Express radi od ponedeljka do subote izmedju 8:00č i 16:00č. S obzirom da dolaze na adresu navedenu prilikom porudžbine, poželjno je da se na adresi nalazi neko ko paket može da preuzme (ne mora biti poručilac lično).

Ukoilko vas poštar nije zatekao na adresi ostaviće vam u sandučetu obaveštenje da paket možete preuzeti u najbližoj pošti.

Ukoilko ste na teritioriji Beograda možete se odlučiti za lično preuzimanje u tom slučaju je potrebno da nas kontaktirate kako bi smo se dogovorili za vreme i lokaciju, takođe ukoliko živite na teritoriji Beograda možete se odlučiti za dostavu našim ličnim kurirom i moguće je dogovoriti tačno vreme dostave (vreme isporuke između 1 i 4 dana).

Ukoiliko ste se odlučili za dostavu Poste Express-on tačno vreme dostave nije moguće zakazati. Takođe nije moguće uticati na to koji od 2-3 radna dana će biti dan dostave paketa.

Paket se plaća prilikom preuzimanja. Kuriru se plaća cena proizvoda u dinarima + troškovi dostave koje snosi kupac.